MTG co dalej.
Moderatorzy: marksp, JanuszStankiewicz
Re: Miejsce spotkania
Magnuszew sala na 100 osób ,gratis .To zaledwie 60 km. na południe od Warszawy.
Bernard
Bernard
Witam
Proponuję ustalić termin na niedzielne przedpołudnie w jakiejś kawiarni w centrum.
W takiej porze nie ma gości zbyt wielu a my za zgodą kierownika sali, zestawimy stoliki
i w spokoju ,wypijając kawę lub dwie, omówimy nasze sprawy.
Rzecz cała zostanie przeprowadzona bezkosztowo,nie licząc kaw i ewentualnie ciastek.
Nie musimy nawet rezerwować sali na wyłączność.Wiele zależy od ilości osób na spotkaniu.
Dobrze byłoby znać liczbę"kawiarnianych gości ",każdy kierownik kawiarni ucieszy się
z możliwości przyjęcia kilkudziesięciu osób w takiej martwej porze dnia i nie powinien zbytnio grymasić. Ewentualnie mogę zarezerwować sale w klubie spółdzielczym przy E.Fieldorfa.
Pozdrawiam
Zygmunt
Proponuję ustalić termin na niedzielne przedpołudnie w jakiejś kawiarni w centrum.
W takiej porze nie ma gości zbyt wielu a my za zgodą kierownika sali, zestawimy stoliki
i w spokoju ,wypijając kawę lub dwie, omówimy nasze sprawy.
Rzecz cała zostanie przeprowadzona bezkosztowo,nie licząc kaw i ewentualnie ciastek.
Nie musimy nawet rezerwować sali na wyłączność.Wiele zależy od ilości osób na spotkaniu.
Dobrze byłoby znać liczbę"kawiarnianych gości ",każdy kierownik kawiarni ucieszy się
z możliwości przyjęcia kilkudziesięciu osób w takiej martwej porze dnia i nie powinien zbytnio grymasić. Ewentualnie mogę zarezerwować sale w klubie spółdzielczym przy E.Fieldorfa.
Pozdrawiam
Zygmunt
Ostatnio zmieniony 20 września 2009, 22:23 - ndz przez bezet, łącznie zmieniany 1 raz.
bernard123 pisze:Magnuszew sala na 100 osób ,gratis .To zaledwie 60 km. na południe od Warszawy.
Bernard
Bernardzie, dla mieszkańca Ostrołęki lub Płocka to jest nie 60 a 200 km.Warszawa leży w środku
naszego regionu i jest najlepiej położonym miejscem spotkań dla wszystkich.
Tak mi się wydaje.
Zygmunt
Rozumię Twoje racje i dostosuję się .
Mimo to zapraszam serdecznie .
Niedziela przed południem - u mnie będzie problem.
Bernard
Mimo to zapraszam serdecznie .
Niedziela przed południem - u mnie będzie problem.
Bernard
Bernardzie ,żadna niedziela nie wchodzi w rachubę?A może uda się zrobić uczestnictwo
także przez skype?.Z tym że za zgodą na takie uczestnictwo,głosowałbym tylko dla osób mieszkających poza krajem a także dla osób z ograniczeniami natury zdrowotnej.
Z takimi propozycjami musicie Koleżanki i Koledzy występować do Janusza.
Ja tu jestem tylko jednostką statystyczną.
Pozdrawiam
Zygmunt
także przez skype?.Z tym że za zgodą na takie uczestnictwo,głosowałbym tylko dla osób mieszkających poza krajem a także dla osób z ograniczeniami natury zdrowotnej.
Z takimi propozycjami musicie Koleżanki i Koledzy występować do Janusza.
Ja tu jestem tylko jednostką statystyczną.
Pozdrawiam
Zygmunt
Witam, mieszkam w Bydgoszczy i dlatego jestem za spotkaniem w okolicach Dworca Centralnego.
Pozdrawiam Marek
Pozdrawiam Marek
Marek_Jabłonowski pisze:Witam, mieszkam w Bydgoszczy i dlatego jestem za spotkaniem w okolicach Dworca Centralnego.
Pozdrawiam Marek
Witam
Do ewentualnego klubu (duża sala) przy ul. Emila Fieldorfa jeździ bezpośredni autobus spod Dworca Centralnego-18-20 min jazdy.
Z
Info o forum TOWARZYSTWO vs ZWYCZAJNE
Pozostali chcący zabierać głos na oddzielnym Forum dostaną uprawnienia po akceptacji
już uprawnionych użytkowników.
Pisać do Adminów na pv.
już uprawnionych użytkowników.
Pisać do Adminów na pv.
- JanuszStankiewicz
- Site Admin
.
Dziękuję za poprzednie propozycje ...
ale wydaje mi się, że najkorzystniejsza będzie sala zaproponowana i zaklepana przez Jerzego - okolice Dworca Zachodniego (kilka minut pieszo od dworca) - z dobrymi miejscami do zaparkowania samochodu - czajniki i szklanki sie znajdą - kawę i cukier i ew. ciasteczka kupimy składkowe (jakieś 5-8 zł/osobę "kasowane" przy wejściu).
Sala jest ok 40 osobowa - na pierwszy zjazd pewnie w sam raz wystarczy...
Kto będzie miał laptopa z Wordem i małą drukareczkę - niech weźmie ze sobą - możliwe, że trzeba będzie coś wydrukować ....
Inne pomysły mile widziane...
Spodziewany termin spotkania: ok. połowy października - w sobotę przed południem ok. 10
Dziękuję za poprzednie propozycje ...
ale wydaje mi się, że najkorzystniejsza będzie sala zaproponowana i zaklepana przez Jerzego - okolice Dworca Zachodniego (kilka minut pieszo od dworca) - z dobrymi miejscami do zaparkowania samochodu - czajniki i szklanki sie znajdą - kawę i cukier i ew. ciasteczka kupimy składkowe (jakieś 5-8 zł/osobę "kasowane" przy wejściu).
Sala jest ok 40 osobowa - na pierwszy zjazd pewnie w sam raz wystarczy...
Kto będzie miał laptopa z Wordem i małą drukareczkę - niech weźmie ze sobą - możliwe, że trzeba będzie coś wydrukować ....
Inne pomysły mile widziane...
Spodziewany termin spotkania: ok. połowy października - w sobotę przed południem ok. 10
.
Janusz Stankiewicz
http://www.stankiewicze.com
Janusz Stankiewicz
http://www.stankiewicze.com
- Artur_Gorzelak
- Aktywny użytkownik
Sobota przed południe mi pasuje, okolice Zachodniego też mogą być (SKM-ką sobie podjadę). Laptopa mogę wziąć ale małej drukarki nie posiadam. Za to jakby co to służę drukiem cyfrowym A3+
czyli jakieś plakaty mogę machnąć.

pozdrawiam - Artur